Corona voorbij en alles terug normaal? Toch niet helemaal!

Soms is het niet zo gemakkelijk om je aan te passen aan het gewone leven na corona. Je vrije tijd bestaat misschien hoofdzakelijk uit gamen of online contacten. Je slaapritme ligt overhoop of je maakt je veel zorgen. Misschien heb je het moeilijk, nu je terug naar school moet gaan na afstandsonderwijs?

Het CLB zet dit jaar in op jongeren die als gevolg van de coronapandemie zorgen hebben waarop ze nog geen antwoord kregen. Samen met jou gaat het CLB op zoek naar een doel waar je zelf naartoe wil werken zodat je terug meer energie hebt en sterker in jouw schoenen staat.

Jongeren ouders kunnen terecht bij het CLB met al je vragen die met corona te maken hebben. Contacteer de leerlingbegeleiding van jouw kind voor meer informatie.

Leave a Reply

Loading