Brussenwerking

Broer of zus?! Bij ons ben jij een plus!

We vinden het op onze school belangrijk om aandacht te besteden aan brussen. Misschien denk je, wat is een brus? Wel dat zijn de broers en zussen van onze leerlingen.

We willen er ook zijn voor jullie, daarom organiseert de school ongeveer een drietal keer per jaar een activiteit voor jullie. Eenmaal per jaar organiseren we ook een uitstap waarop jullie samen met jullie eigen broer/zus op stap gaan.

Via deze weg willen we jullie graag uitnodigen voor de volgende activiteiten. Daarnaast willen we via een gesloten facebookgroep ook een platform bieden hoe jullie onderling elkaar kunnen leren kennen en contact kunnen hebben (indien gewenst).

Indien jullie vragen hebben bij de werking of voor de leerkracht van je broer/zus, ideeën voor een bijeenkomst, een speciale wens of is er iets wat je kwijt wilt … mail gerust naar brussen@waterkant.be of zet het in onze gesloten facebookgroep.

Brussen, jullie zijn van harte welkom!

Hieronder vind je ook enkele citaten en foto’s van onze brussen.

Groeten, WG Brussen

“Ik zou het zeker aanraden omdat je ook wel moed kunt putten uit personen die in hetzelfde schuitje als jezelf zit. Bovendien is het leren kennen van de schoolomgeving ook een geruststellende gedachte dat jouw broer of zus in goede handen is.” W.

“Ik hoop dat er nog veel activiteiten volgen en dat de brussenwerking en de groep blijven groeien. Het is gewoon fijn om brus te zijn!” A.

“Ik vond het heel fijn om met iedereen kennis te maken. Je hoort elkaars verhalen en je kan zelf ook je verhaal kwijt. We deden leuke dingen samen, zoals een fietstocht. Je leert elkaar kennen en er is ruimte voor een gesprek als je er nood aan hebt.” E.

“De brussenwerking slaagt er met hun super toffe activiteiten in om de brussen op hun beurt te verwennen.” A.

Meer info ? klik op deze link :

https://www.facebook.com/groups/1972752446379102/