OV1

type 3

OV2

Type 3

OV3

Type BA / 3 / 9

OV4

Type 3 / Type 9

Op onze groene campus bieden wij ondersteuning en onderwijs voor jongeren met een beperking, Onze jongeren worden ondersteund en bijgestaan door een team van experten op verschillende gebieden, met het doel hen maximaal voor te bereiden op de toekomst. 

Binnen onze school kan een jongere verschillende opleidingsvormen en opleidingen volgen. Wij bieden onderwijs aan in OV1 (type 3), OV2 (type 3), OV3 (type BA, type 3 en type 9)  en OV4 (type 3/9).  

 

Schoolnieuws

Update coronamaatregelen

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts heeft beslist dat de herfstvakantie voor de Vlaamse scholen wordt verlengd tot en met woensdag 11 november.

Normaal begon de school terug op 9 november. Nu is het geen school op 9 en 10 november. We starten opnieuw op 12 november.

Start schooljaar 2020-2021

Op 1 september 2020 zetten wij de schooldeuren opnieuw open voor alle leerlingen. De veiligheidsraad heeft beslist dat alle leerlingen welkom zijn.

Afgelopen week ontvingen jullie een brief met meer informatie over de opstart.

Heb je hierover nog vragen? Dan kan je ons steeds contacteren op 09/240 13 73.

Waar vind je ons?

Onze groene campus bevindt zich op 10 minuten van Gent Sint-Pieters. In de Ebergiste de Deynestraat vind je Styrka Secundair Onderwijs, Styrka lager onderwijs en MFC Styrka terug.

Vanuit station Gent Sint-Pieters kan je onze school bereiken met tram 2.