OV1

type 3

OV2

Type 3

OV3

Type BA / 3 / 9

OV4

Type 3 / Type 9

Op onze groene campus bieden wij ondersteuning en onderwijs voor jongeren met een beperking, Onze jongeren worden ondersteund en bijgestaan door een team van experten op verschillende gebieden, met het doel hen maximaal voor te bereiden op de toekomst. 

Binnen onze school kan een jongere verschillende opleidingsvormen en opleidingen volgen. Wij bieden onderwijs aan in OV1 (type 3), OV2 (type 3), OV3 (type BA, type 3 en type 9)  en OV4 (type 3/9).  

 

Schoolnieuws

Middagactiviteit Boksen

Deze middag leefden verschillende jongeren uit OV2, OBS, 2de jaar en 3de jaar zich uit tijdens onze 1ste middagactiviteit boksen. Het was een fijne, sportieve middagpauze. Dankjewel Rachid Gym Gent voor de begeleiding.

Door het groot aantal inschrijvingen is vanaf volgende week de groep gesplitst. Hierdoor heeft elke groep om de 2 weken les. Elke jongere die ingeschreven is, krijgt deze week nog een brief met de data.

Zomervakantie

Het was een schooljaar waar een stevige dosis doorzettingsvermogen voor nodig was.
Iedereen paste zich aan, vond oplossingen en bleef gaan. #fenomenaal #veerkracht #beregoedgedaan #corona

Tot 9 juli is de school nog open. Daarna sluiten we de schoolpoort tot en met 22 augustus.

Geniet allemaal van een fijne zomervakantie!

Feestelijke afsluit schooljaar

Deze middag werden alle klassen uitgedaagd om zich zo snel mogelijk te bevrijden uit de escaperoom. Hiervoor moesten ze goed samenwerken om de opdrachten te maken en tips te verdienen. Iedereen wist zich op tijd te bevrijden. Dikke proficiat aan de jongeren van volt, 4-5 GM en 2-3 MR. Zij waren de top 3.

Daarna genoten we van een acrobatisch optreden van Be flat. We sloten deze middag feestelijk af met een aperitiefmoment.

Waar vind je ons?

Onze groene campus bevindt zich op 10 minuten van Gent Sint-Pieters. In de Ebergiste de Deynestraat vind je Styrka Secundair Onderwijs, Styrka lager onderwijs en MFC Styrka terug.

Vanuit station Gent Sint-Pieters kan je onze school bereiken met tram 2 (halte Gestichtstraat).